Vándorlás a pusztában - 1. nap

Vándorlás a pusztában - 1. nap

A hétfői nap nagy izgalmakat tartogatott mind a táborozóknak, mind a segítőknek és táborvezetőknek, akik szorgosan és nagy odaadással készültek a gyermekek fogadására.

Egymás után gurultak be az autók, majd később a buszok is a táborhelyre. Ezután nekivágtunk a minden évben bonyodalommal zajló szobaelosztásnak, amit végül sikerrel zártunk és fiúk is, lányok is elfoglalhatták szobáikat. Majd elfogyasztottuk a tábor első ebédjét, mely nagyon ízletes csontleves és tarhonyás hú, illetve a nagyobbaknak rántott sajt volt. (mert az igazaknak minden a javukra válik)

Ebéd után csapatjátékok következtek, ahol különböző ügyességi és összetartást erősítő feladatokon kellett átesni, majd a csapatinduló mellett, közös táncok bemutatására is sor került. Illetve közös emberrajzzal is készültünk. Kiderült, hogy kik lesznek egy csapatban és azoknak milyen színe lesz, majd neve. Így lett fekete, fehér, lila, világos kék, sötétkék és szürke csapat. (mondhatom elég szokatlan színek)

Eljött a vacsora, ahol finom húsgolyót tálaltak és jól megette a tábor.

Az esti tábortűznél közösen dicséreteket énekeltünk, ezután megkezdődtek az előkészületek az éjszakai sátorozáshoz. Bár eleinte sok jelentkező volt, csak a legelszántabbak maradtak a csillagok alatt. Minden este 2 csapat kint alszik. Nagyon izgalmas és jó élmény!

Hamarosan jelentkezünk a keddi nap beszámolójával.
H.J.

Read more