Vándorlás a pusztában - 3.nap

Izgalmas napon vagyunk túl képzeljétek! Reggel kakaós csigával indítottuk a napot, aztán nagyon felcsigázott minket Márk bácsi, hogy megyünk egy állatparkba ahol tevegelhetünk! Képzeljétek tényleg tevegelhettünk!

Jó pofa állatokat láttunk ott. Nem is tudtam, hogy az alpakka egy kimosott láma. Úgy voltak lenyírva, mint egy francia uszkár, de hát ők hegyi állatok és ehhez a sivatagos éghajlathoz nincsenek hozzászokva. Ellenben a tevével, aki egész nap csak ment a gyerekek alatt. De volt szurikáta, tengerimalac, törpetyúk stb. A Biblia táborhoz ez hogy jön? Hát hogy lássunk hasonló állatokat, amik a pusztában élhetnek. Nem volt sok belőlük, de nagyon izgalmas volt.

Majd hazaértünk (végre, mert nagyon erős volt a napsütés) és elfogyasztottuk az egyik legjobb tekeresi ebédet. A paradicsomlevest és a krumplit husival. (Nyami)

Majd délután a büfé után lementünk a Balatonra. A felhős 28-29 fokban senki nem volt a Strandon, így mi vittünk egy kis életet a vízbe. Nagyon elfáradtunk, de mindenki túlélte!

Délután meguzsonnáztunk és Márk bácsi tartott még egy Bibliafoglalkozást is, ahol beszélt az elválasztottságról és arról, miért jó a törvény. Apropó! Egy ilyen napon mint ez is, volt dicséret! A dicséretet nagyon szeretjük! Sokkal jobban érezzük magunkat alatta és utána. Bár van 1-2 kicsi aki közben kavicsokkal játszik, de az nem zavar minket. Voltak már gyerekek akik reggel kijöttek a kivikkel imádkozni. Büszkék vagyunk rájuk!

Volt még egy óriási futball meccs is a kivik és a nagy gyerekek között. A kicsikkel a kivik, majd holnap játszanak és az összesített eredmény számít majd! Szurkolok a kicsiknek!

Azután fürjeket (sült csirkecombot) ettünk, de nem véresen, hanem jól átsütve. Finom volt és el is fogyott. 😄

Na de mostmár lefekszem, mert későre jár. Várom a holnapot! Remélem nem lesz nagy bonyodalom!!! Vagy mégis....???

(A képeket a tábor instagram oldalán tudjuk közölni technikai okok miatt, de informatikusaink dolgoznak az ügyön!)

Read more