Bakos Máté
2019-07-16 10:27:55
Kommentek (0)

Kiskalandor  hétfő


Üdvözlet az otthoniaknak innen Alsótekeresről! A váratlan történetek, lehetetlen helyzetek mesebeli hősök földjéről. Ahol a magasság olyan mintha mélység volna, a sötétség sem rettent, mert a világosság beragyogja. De hagyjuk is a közhelyeket…


Bakos Máté
2019-07-17 11:18:24
Kommentek (0)

Kiskalandor kedd

Szalagfogóval indítottuk a napot, amiről képem ugyan nincs, így el kell hinnetek hogy megtörtént.
Reggeli, és a szobák rendberakása után bibliai foglalkozást tartott Feri bácsi, ahol Elizeus próféta példáján keresztül mutatta be, hogy a csúfolódás mennyire rossz dolog, és mennyire komoly következményei lehetnek. Dicséret, utána irányított szabad sportprogramok következtek. A KIVIk szétszéledtek a tábor különböző pontjaira, és mindenféle sportlehetőséggel várták a táborozókat. Látványos volt, ahogy több mint 100 gyerek visítva, nyerítve, nevetve, huhogva szaladgál az állomások között.


A délelőtt további részében a kreativitásé volt a főszerep, a csapatok nekiálltak elkészíteni Leonardo ejtőernyőjét a tervek alapján. Eddig nem tudtam, hogy a kukászsákot ennyiféleképpen fel lehet használni, mindenesetre kreativitásból nincs hiány. Holnap a siklóernyő következik, érdekes megoldások várhatók.


Bakos Máté
2019-07-18 10:30:25
Kommentek (0)

Szerdai ébresztőnk nem volt túl sikeres, a reggeli tornára történő felhívásunkra csak a környéken lakó tücskök reagáltak pozitívan. Amikor viszont elhangzott a „tánc” - szó, minden táborlakó az udvarra sereglett, és együtt próbálták meg a lehetetlent, követni a KIVIk egészen egyedi tánclépéseit.
Feri bácsi a mai bibliai foglalkozáson arról beszélt mennyire fontos a beszédünk, ami meghatározza az életünket hogy áldásba kerülünk, vagy nem.


Bakos Máté
2019-07-19 10:21:03
Kommentek (0)

Kiskalandor Csütörtök

A csütörtök hagyományosan az a nap, amikor már eléggé lefáradtak a tábor lakói ahhoz, hogy a reggeli tornára utaló bármilyen felszólítást maximálisan figyelmen kívül hagyjanak. Mi már tudjuk ezt, ezért szabadulj a labdától – játékot hirdettünk, aminek hatására gyorsan kiment az álom a szemekből.


Bakos Máté
2019-07-20 02:34:20
Kommentek (0)

Kiskalandor péntek


Pénteki napunk reggeli tornával kezdődött, ahol a KIVIk ismét megpróbálkoztak reggeli táncra bírni a kissé álmos szemű kalandorokat mérsékelt sikerrel. Annyira azért felébredtünk, hogy a reggeli teával már senki nem itta le magát.