A korosztályok a 2018/19-es tanévben befejezett osztályokra vonatkoznak!

Inter SZPA Academy tábor

2019. június 24 - június 29.
Táborvezető: Inter Academy
Korosztály: 1-8. osztály
INTER Academy által szervezett tábor. További információk és jelentkezés az INTER Academy honlapján.

MekkAlkotó Napközis Tábor

2019. június 24 - június 28.
Táborvezető: Makkai Ferenc (táborszervező)
Korosztály: 1-6. osztály
Napközis táborunk célja, hogy a nálunk nyaraló gyerekek az egyéni alkotás örömével találkozzanak, felfedezzék belső kreativitásukat, tehetségüket. Élményközpontú alkotótáborunk, jó ellensúlya lehet informatizált világunk mesterséges hatásainak.

Alkotó foglalkozásokat pedagógusok tartják a gyerekeknek. Alapanyagok tekintetében fontos szempont a környezettudatosság, az anyagok újrahasznosítása. Alkotásainkból a táborunk végén kiállítást szervezünk.

Foglalkozásainkat sportprogramokkal, vetélkedőkkel színesítjük.

Helyszín: Száva utcai iskola (1107 Budapest, Száva u. 1.)

Tábor díja: 20 000 Ft/hét vagy 5 000 Ft/nap

Napirend:

 • Ügyelet/gyülekezés 7.30 órától
 • Tízórai 8.30 órától
 • Délelőtti foglalkozás 9.00-11.00 óráig
 • Sportprogram 11.00-12.30 óráig
 • Ebéd 13.00 órától
 • Délutáni foglalkozás 14.00-16.00 óráig
 • Uzsonna
 • Ügyelet 17.00 óráig

M&M tábor

2019. július 01 - július 06.
Táborvezető: Tulkán Máté
Korosztály: 1-8. osztály
A táborba csak várólistára lehet jelentkezni.
Ha kipróbálnád milyen séf lennél, vagy elég belevaló srác vagy ahhoz, hogy kiállj egy katonai bevetést, vagy megnéznéd mennyire vagy kreatív ahhoz, hogy a szemétből kincset fabrikálj, akkor ez a tábor neked lett kitalálva! Idén is megannyi mesterség és hivatás köntösébe bújhatsz egy élő társas keretében. Szükség lesz itt kézügyességre, észre, erőre és bátorságra, de furfangosság nélkül sem lehetsz a legnagyobb mester a városban. Mutasd meg , hogy miben vagy jó, s nyerj a csapatodnak minél több mesterségből mester díjat!

Catanj Rá! tábor

2019. július 08 - július 13.
Táborvezető: Bódi László
Korosztály: 1-8. osztály
A táborba csak várólistára lehet jelentkezni.
A CATANj rá! táborba egy izgalmas társasjátékra várjuk a jelentkezőket! A földterületek meghódítása igazi kalandnak ígérkezik, mégis a legnagyobb kihívást a védelem kiépítése, a raktárak, katonai bázisok létrehozása, kísérleti növénytermesztési laboratóriumok alapítása fogja adni. Ezekhez szükséges nyersanyagokat többen a vetélkedők, számháborúk és sporteredmények által próbálják megszerezni, ám a legnagyobb nyereséget a bibliatanulmányozás során a természetfeletti megismerése tudja hozni. A növekedéshez bátorság kell, néha kattan a csapat, nagy C-vel.

Kiskalandor tábor

2019. július 15 - július 20.
Táborvezető: Makkai Ferenc
Korosztály: 1-4. osztály
A tábor betelt, nem fogadunk több jelentkezést.
„Kalandorok! Remélem, ezt az üzenetet a ti időtökben megkapjátok. Időgépemmel elindultam hozzátok. Érkezésem várható ideje éjszaka lesz. A terveket visszaszereztem, és csak perceim lesznek arra, hogy azokat nektek adjam. Legyetek készen, most minden rajtatok múlik! Én Legonardo vagyok.” Sok izgalomban lesz része annak, aki felkészül Legonardo érkezésére. Táborunkban minden rejtélynek utána kell járnod, mert tekeresen mindig pontot teszünk az „i”-re. Lesz számháború, tábori őrség, vetélkedők, és sok-sok csapatjáték. Várunk téged nagy kalandokkal!

Túlélő 7.0 tábor

2019. július 22 - július 27.
Táborvezető: Makkai Ferenc
Korosztály: 5-9. osztály
A tábor betelt, nem fogadunk több jelentkezést.
Tekeresi táborunkban idén is Túlélő Akadémia várja a bátor jelentkezőket. Táborunk a kihívás helye, ahol kipróbálhatod ügyességedet, akaraterődet. Különböző próbák segítségével megtanulhatod a túlélés technikáit, versenyezhetsz egyéni-és csapatfeladatokban. Programjainkban megtalálhatod a vasmenést, éjszakai sátrazást, számháborút, Tekeres Games játékot, lövészversenyen is részt vehetsz, este pedig őrködhetsz fölöttünk! Várunk Akadémiánkra 0-24-ben.

MekkMozgató Napközis Tábor

2019. július 22 - július 26.
Táborvezető: Makkai Ferenc (táborszervező)
Korosztály: 1-8. osztály
Napközis táborunk célja, hogy a nálunk nyaraló gyerekek a sportolás, mozgás örömével találkozzanak, felfedezzék akaraterejüket, kitartásukat. Mozgásközpontú sporttáborunk, jó ellensúlya lehet informatizált világunk mesterséges hatásainak.

Sportfoglalkozásainkat pedagógusok tartják a gyerekeknek. Tematikánk egyik szempontja, hogy olyan sportokkal is megismertessük napközis táboraink lakóit, amelyek hazánkban kevésbé vagy egyáltalán nem ismertek. Hangsúlyt teszünk az erősítő, ügyességi feladatokra, ezeken keresztül felmérjük táborlakóink tehetségét a sportokban. Táborlakók sporteredményeiről a tábor végén az érmeken túl táblázatban mutatjuk be rekordjainkat.

Foglalkozásainkat sportprogramokkal, vetélkedőkkel színesítjük.

Helyszín: Száva utcai iskola (1107 Budapest, Száva u. 1.)

Tábor ára: 20 000 Ft/hét (hétfő-péntek).

Az összeg tartalmazza a napi három étkezést, a programok költségeit, és a felügyeleti díjat.

Napirend:

 • Ügyelet/gyülekezés 7.30 órától
 • Tízórai 8.30 órától
 • Bibliai foglalkozás 9.00-11.00 óráig
 • Tematikus (sport) program 11.00-12.00 óráig
 • Kézműves foglalkozás, vagy vetélkedő 12.00-13.00 óráig
 • Ebéd 13.00 órától (fél óra pihenő)
 • Délutáni tematikus sport foglalkozás 14.00-16.00 óráig
 • Uzsonna
 • Ügyelet 17.00 óráig

Sport tábor

2019. július 29 - augusztus 03.
Táborvezető: Turóczi Gábor
Korosztály: 1-8. osztály
A tábor betelt, nem fogadunk több jelentkezést.
Szeretsz mozogni, sportolni, versenyezni? Szereted a kihívásokat, nem ijedsz meg az erőpróbáktól? Hajlandó vagy próbára tenni az ügyességedet, kitartásodat? Szívesen kipróbálod magad egyéni és csapatversenyekben? Tudsz együtt küzdeni a közös célokért, képes vagy a csapattársakkal együttműködni, sikert és kudarcot közösen elhordozni? Ha mindezekre IGEN a válaszod, és emellett szeretnél egy vidám, aktív, mozgalmas hetet eltölteni az Alsótekeresi Gyermektáborban, ne tétovázz, mert ez a te táborod! Legyél Te is a csapatunk tagja, hogy együtt megdöntsük a rekordokat, leküzdjük az akadályokat, és átvehessük a babérkoszorút, amit azok kapnak, akik végigfutják az előttük lévő pályát!

Military tábor

2019. augusztus 05 - augusztus 10.
Táborvezető: Turóczi Gábor
Korosztály: 5-8. osztály
A táborba csak várólistára lehet jelentkezni.
Stratégia, taktika, technika… Kiképzés… Közelharc, önvédelem… Katonás rend és fegyelem… Határok feszegetése: erőnlét, állóképesség, kitartás, tűrőképesség… Katonai ismeretek… Fegyverismeret… Elsősegély… Katasztrófavédelem…

Ha ezek közül bármelyik fölkelti az érdeklődésed, ha nem félsz a férfias – de teljesíthető – kihívásoktól, ha kész vagy egyedül és csapatban a maximumot kihozni magadból, ha vagány fiatal vagy, aki hajlandó kilépni a hétköznapok kényelmes rutinjából, és ha kész vagy egy hétre eltenni az okostelefont, köztünk a helyed! Gyere, és légy részese egy új kalandnak, ismerd fel a határaidat és lépj át azokon, hogy kipróbált, edzett fiatalként térj haza!

Mottó: Call of duty – Hív a kötelesség…

Biblia azaz az első Gyere(K I)maTábor

2019. augusztus 12 - augusztus 17.
Táborvezető: Szabados Márk
Korosztály: 1-8. osztály
A tábor betelt, nem fogadunk több jelentkezést.
Ha igazán nagy harcos akarsz lenni akkor köztünk a helyed. Egy olyan hatékony fegyvert tanulunk meg használni, mellyel a gonosz erők felett mindig győzelmet tudsz aratni. A győzelmed, sikered útjában álló akadályokat könnyedén elhárítod, vágyaidat kellő türelem és kitartás mellett könnyebben eléred. Ezen felül folyamatosan és ingyenesen tudod korszerűsíteni, frissíteni, így nem rozsdásodik be, hanem hatékony marad egész életedben. Találkozzunk augusztusban és tanuljuk meg együtt ezt a hatékony fegyvert használni!