Biblia azaz az első Gyere(K I)maTábor - 2019-08-14
Bakos Máté
2019-08-15 10:05:48
Kommentek (0)

Szerda - kitörés

Szerdai napunkat okkal neveztük el a kitörés napjának.  Ahhoz viszont, hogy ezt megértsétek, tisztában kell lennetek az eddigi történésekkel, és az elkövetkező dolgokkal. Tegnap volt a Betörés, amikor is Nabukodonozor elfoglalta a tábort, és felépítette benne Babilont. A városon belül létesült egy zsidó negyed, amely 6 részből áll. A 6 csapat ezeket a városrészeket, illetve saját Dániel karaktereit fejleszti. A városrészeket épületek megvételével lehet fejleszteni, a karaktert képességpontok, és öltözet vásárlásával. Pontokat a programok során lehet gyűjteni, és a piacon lehet Balira váltani, ami a hivatalos fizetőeszköz a játékban. Azt hiszem ez így kezdetnek elég, a különböző váratlan eseményekkel most nem sokkolnálak titeket.


Kezdjük inkább a reggel első mozzanatával. Az ébresztőt követően örömmel vettük tudomásul, hogy szakad az eső. A jókedvet nem a rossz idő, inkább a reggeli torna okozta, ugyanis elmaradt. Reggelire kakaós csigát majszoltunk, majd a nap első dicséretével egybekötött bibliai foglalkozás következett, ahol Márk bácsi az imafajtákról beszélt.


Megpróbáltatások érték a kolóniánkat délelőtt, ahol több helyszínen kellett helyt állniuk a csoportoknak. A legtöbb pontot a „D” betű őrzői, a Dundi Dongók szerezték (az én csapatom :)) Ebédig véget értek megpróbáltatásaink, és ki tudtunk törni Babilon szorításából.


Délután kétfelé osztottuk a városrészek lakóit, így 12 csapat játszott egymás ellen a Balikért. Volt quad, frizbi, röpi, ping pong, partizán, és persze piacolni is lehetett, hogy a karakter és a városrész is fejlődjön.


Dicséretünk nagyon erős volt, hálaadással énekeltünk az Úrnak, aki csütörtökön hisszük, hogy megadja az áttörést, és Babilon falai végre leomlanak!


Fürdés előtt még belefért egy számháború… helyett igeolvasás… vagy mindkettő egyszerre. Rendhagyó vadiúj programunkban a számok helyét igék vették át, ezeket kellett leolvasni. Akit leolvastak csak akkor kaphatott új igét a homlokára, hogy megkereste és felolvasta a sajátját. Tuti nincs a Földön másik olyan tábor, ahol 120 gyerek igehelyeket kiabálva zseblámpával rohangál a sötétben egy zászló után kutatva…
Mozgalmas napunk volt, és messze még a vége. A babiloni birodalom biztos nem néz tétlenül, hogy a zsidók megerősödjenek, támadás várható. Nekünk viszont van egy titkos szövetségesünk, akinek a segítségére mindig számíthatunk…

Bakos M.


Kommentek

Nincsenek megjeleníthető kommentek.

Írj te is kommentet: