Biblia azaz az első Gyere(K I)maTábor - 2019-08-12
Bakos Máté
2019-08-14 12:15:01
Kommentek (0)

Kedves Apa és Anya!


Bocsánat, hogy ilyen későn írok, de annnnnyira jóóó volt az első nap a táborban, hogy teljesen elfelejtettem írni nektek. Ígérem, többször nem fordul elő…
Na de hol is kezdjem… Ha jól emlékszem, már délben megérkeztünk a táborba. Utána beosztottak minket szobákba, és képzeljétek, megint a Jenőkével vagyok egy szobában! Ja és minden szoba kapott egy kivit is. A mi kivink annnyira jófej, a legeslegjobb fej az egész táborban!


Ezután elmentünk levest meg tarhonyát enni, aztán kicsit pihentünk a szobában. Éééés ezután jött a legjobb rész az egész napban! Képzeljétek el, egész délután a Balatonon voltunk!!! Annnyira király volt!
Amikor először bementünk a vízbe, akkor mindenki játszhatott, amit csak akart. Én labdáztam a Jenőkével, aztán úszóversenyeztem a többiekkel, meg játszottunk kakasviadalt is a kivikkel. És képzeljétek, minket senki sem tudott ledönteni! Utána szólt egy kivi, hogy menjünk ki a vízből, mert már egy órája bent vagyunk, pedig szerintem tíz percet sem voltunk a vízben… De szerencsére csak rövid időre jöttünk ki a vízből inni meg pihenni egy kicsit, utána mentünk is vissza. Úú és ezután, képzeljétek el, csapatversenyeset játszottunk a vízben. Volt több állomás, és ahogy állomásról állomásra mentünk, próbáltuk megdönteni a többi csapat rekordjait. Annnnyira király állomások voltak! Volt olyan, hogy ping-pong labdákat kellett elfújnunk a vízen egy kapuba, vagy olyan is volt, hogy egy óriási strandlabdát ütögettünk a csapattársaimmal együtt, és megpróbáltuk minél tovább a levegőbe tartani. Mi 61 ütésig csináltuk, pedig a Jenőke háromszor is majdnem elrontotta. Egy másik állomáson pedig az volt a feladat, hogy beült az egyik csapattársam egy úszógumiba, és időre kellett minél gyorsabban tolni a vízben. De a rodeó bika volt a legjobb állomás. Volt egy óóóriási felfújt bika a vízben, én felültem rá, és a többiek pedig megpróbáltak lerázni róla. Annnyira vicces volt! A játékok legvégén pedig volt egy óóóriási futóverseny, ki a partra. Én csak huszadik lettem, mert elestem egy hínárban futás közben… Képem nincs, mert a kínainál vett szuper vízálló fényképezőm 3 másodperc alatt beázott. Pedig azt mondta az eladó, hogy a Gag Yi márkát használja a fél távolkelet...
Balaton után visszamentünk a táborba és megvacsoráztunk. Én annyira éhes voltam, hogy még kétszer is repetáztam. És vacsora után még büfé is volt! Büfé után a csapatvezető kivink tartott egy csapatmegbeszélést, ahol megismertük jobban egymást a csapatból.


Viszont most már muszáj mennem, mivel a Jenőke nagyon hangosan horkol, ezért ha aludni szeretnék, akkor muszáj a Jenőke előtt elaludnom.


Puszi:
Ödönke

Írta: TusyKommentek

Nincsenek megjeleníthető kommentek.

Írj te is kommentet: