Sport tábor - 2019-08-01
Bakos Máté
2019-08-02 14:07:42
Kommentek (0)

Sport tábor csütörtök

Csütörtökön sem mondtunk csütörtököt… ha annyi pénzem lenne ahányszor már ellőttem ezt a szóviccet, most valami egzotikusabb helyen nyaralnék, mondjuk a trópusi Járda - szigeteken. Reggeli ébresztőnket ismét Gergő prezentálta, a reggeli átmozgatást pedig Beni vezényelte le. Reggeli után hetünk egyik csúcspontja következett, amit a tikkadt táborozók már annyira vártak, hogy volt aki már reggel fürdőruhába öltözött át. És igen, kedves Olvasó, valószínűleg már kitalálta, hogy utunk a Balatonhoz vezetett. Kb. egy órát élveztük a Balaton hűsítő vizét, majd pedig a parton száradtunk és élveztük a jó időt.

A táborba visszaérve megebédeltünk, ami nagyon jól esett mindenkinek a vizes program után. Csendes pihenő, majd a kihagyhatatlan büfé következett. Délután sor került a másodszor választott sport második edzésére, ahol a gyerekek tovább gyakorolhatták az újonnan elsajátított mozdulatokat, és kis versenyeket is szerveztek a kivik a gyerekeknek. A finom uzsonna elmajszolása után mindenki szabadon választhatott sportprogramok közül. Ment a kubb, foci, amerikai foci, ping-pong, torna, és a röpi, ahol a kivik meg egy fergeteges meccsel is szórakoztatták a nagyközönséget.


A vacsora igazán különleges volt, hamburgert ettünk, majd pedig bibliafoglalkozás következett. Egy hosszú és tartalmas nap után mentek a gyerekek fürdeni, majd pedig mindenki nyugovóra tért, hogy erőt gyűjtsön a pénteki napra.


DDZDZS


Kommentek

Nincsenek megjeleníthető kommentek.

Írj te is kommentet: