Sport tábor - 2019-07-31
Bakos Máté
2019-08-01 14:16:37
Kommentek (0)

Kedves Olvasók!


Magam sem tudom mi vett rá arra, hogy papírt és tollat ragadjak… ja nem, hogy leüljek a számítógép elé és megírjam a mai blogot. Az előttem írókhoz képest igen csekély tapasztalattal rendelkezem a blogírás terén, de a mai nap annyira nagyszerű volt és páratlan Tekeres történelmében, hogy nem maradhat ki a tudósításból… na de ne rohanjunk annyira előre, csak szépen lassan lépésről lépésre.
Ma reggel ismételten Gergő dallamos hangjára kelhettünk. Majd szépen megreggeliztünk, és ez megédesítette napunkat. Szó szerint, hiszen kalács lekvárral igazi cukiságbomba volt így korán reggel. Reggeli közben már dolgos népünk nekilátott, hogy a délelőtti program fő meglepetését az ugrálóvárakat felállítsák. Természetesen utána rögtön minőség ellenőrzést is kellett végezni rajtuk.


Tekeres történelmében már sokszor szórakoztattuk vidámparkkal a gyerekeket, de olyan még nem volt, hogy a tábor területének jelentős százalékát igazi légvárak foglalták volna el. Természetesen semmi sincsen ingyen mindennek meg kell fizetni az árát. Így volt ez az ugrálók esetében is. Előkerültek a jól ismert Tekeresi dollárok, melyből mindenki kapott egy kis zsebpénzt, ebből ga(rá)zdálkodhatott. Voltak olyan feladatok ahol gyűjteni, és volt ahol költeni lehetett a pénzt. Szerintem a kedves Olvasóinkat is meg fogja lepni, ami történt, ugyanis az ugrálóvárak majdnem egy teljes órán át üresen álltak, mert a gyerekek csak gyűjtögették a dollárokat, hogy aztán ki se lehessen robbantani őket a légvárakból.


Közben, hogy a program színvonalát még jobban emeljük, megérkezett a HSE íjász szakosztálya is profi felszereléssel, melyeket a gyerekek szintén kipróbálhattak.


Mivel program elég hosszúra nyúlt ezért ebédünket kicsit később fogyasztottuk el, de annál gyorsabban. Ezt követte egy rövid csendes pihenő majd egy újabb edzéskör, melyre reggel jelentkezhettek újra a gyerekek. Ebben a tikkasztó hőségben azt hiszem az úszó csapat járt a legjobban, holnap én is oda jelentkezem majd.
Tudtok táncolni? Képzeljétek el... (hagyok egy kis időt, hogy elképzeljétek) amikor kb. 90 gyerek és 30 felnőtt lába egyszerre toppan a szív egyszerre dobban és kéz egy ritmusra tapsol. Na ez történt az edzés után, egy fergeteges táncparti.


Vacsora után egy villámgyors számháború során a pirosak visszavágtak a kékeknek a hétfői vereségért.
A rengeteg mozgásos feladatok ellenére továbbra is lassan csendesül a tábor.  Kérjük a szülőket, hogy a hozzászólásokban írják meg, hogy hol kell gyermekeikből az a „duracell”-t kivenni. Előre is köszönjük.
Végül, de nem utolsó sorban egy kis meglepetés a hűséges olvasóinknak. Gergő elhatározta, hogy meglep Benneteket egy vloggal, jó szórakozást hozzá.XYZ videoblog: Gergő


Kommentek

Nincsenek megjeleníthető kommentek.

Írj te is kommentet: