Virtuóz tábor - 2018-08-15
Szabados Márk
2018-08-16 01:42:28
Kommentek (0)


Nagy örömmel jelentkezek a 2018-as Virtuóz tábornak szerdai napjáról, melyen fergeteges kis-színházi életképeket bemutató előadásokat láthattunk. (Bármilyen egyezés a valósággal pusztán a véletlen műve, szinte minden előadás témája a táborvezetői elme szüleménye.)

Még mielőtt ecsetelnénk a lényeges dolgokat, fussuk át gyorsan a mindennapos rutin programokat:

- Ébresztő: ma ’vidáman’ ébrett mindenki több kivi dicsőítő énekére

Reggeli torna: Végre megtanultuk a tábortáncot: Reméljük, holnap fel tudjuk venni!

-  Reggeli: izgalmas volt, de meglett és meg is ettük.


A következő program is szinte rutin, de ma meglepetés volt, hiszen a GraceSide együttes biztosította a reggeli dicsit a saját dalaival. Hihetetlen hangulat volt ezen a rögtönzött koncerten. Majd ezek után Márk (bácsi) a szeretet erejéről beszélt és megtudhattuk a szeretet tulajdonságait és a szeretett ember jellemzőit és a szeretet eredetét, no és persze azt, hogy a félelem rombol, de a szeretet épít. Nagyon jó volt!!!


A csapatok a bibliafoglalkozást követően újra a kis filmjeikkel és a jelenetek forgatásával, kellékek és jelmezek, díszletek készítésével foglalatoskodtak.


-          Ebéd
-          Büfé

Itt viszont robbant a tábor, hiszen a hagyományoktól eltérően (legalábbis a Márk táborokban) nem Bibliai történetet, jelenetet, személyt kellett színpadra vinni, hanem különböző életképeket, tanulságos történeteket kellett megjeleníteni:


-    Uzsonna: Nem hiszitek el, de Túró Rudi volt!

Az előadások nagyon megragadták a témák, szituációk lényegét és a gyerekek 1,5 óra alatt jelmezzel, forgatókönyvvel és díszlettel együtt szenzációs jeleneteket adtak elő.

-    Vacsora


Végül tábortűzzel és dicsérettel kísértük a napot le nyugaton és énekeltünk Istennek a csillagos ég alatt.

23:00-kor mind a két szárnyon csend honolt.(Ritka de igaz pillanatok egyike)


Kommentek

Nincsenek megjeleníthető kommentek.

Írj te is kommentet: