Virtuóz tábor - 2018-08-13
Szabados Márk
2018-08-15 01:40:04
Kommentek (0)A mai nap a gyerekek a szokott időben keltek és mentek egyből egy rendhagyó reggeli tornának álcázott tábori tánc betanulásra, mely után elfogyasztottuk a frissen párolt virsliket.


Reggeli után sor került az első hivatalos dicséretre, mely után a Bibliafoglalkozás keretein belül megtanulhattuk, mik a bátorság összetevői az élet különböző területein.

Ahogyan tegnap megíratott, a mai nap a Zenéről szólott. Viszont előtte délelőtt a 6 csapat elvonult és összedugta a kobakját, hogy megbeszéljék miként és hogyan fogják a megadott címet megfilmesíteni, sőt mindenkinek sikerült már felvételeket is készíteni.

Ebéd. (ne ragozzuk túl, finom volt)

Nem telik el úgy nap, hogy ne legyen Büfé, ezért nem írhatunk úgy blogot sem, hogy ne legyen benne az, hogy ’BÜFÉ!!!’


Na és akkor végre jöjjön a Zene! A csapatok egy rögtönzött piacolásban (hála Dórinak és Hannának) megtudták, hogy milyen szavakkal kell dicséretet írniuk. Igen ma dicséretet kellett írniuk. Megjegyzem, ilyen jó dicséretek csak Tekeresen születhetnek.


Sajnos a tervezett tábortüzet az eső elnapolta, így bent, az ebédlőben dicsértük az Urat és élveztük a jelenlétét, majd kezdetét vette a maratoni fürdetés 30 percet javítva a tegnapi eredményen.(ez holnap még jobb lesz)


Mára búcsúzom, remélem mindenki alszik csak én…zzzzzzzzzz


Kommentek

Nincsenek megjeleníthető kommentek.

Írj te is kommentet: