Sport tábor - 2018-08-03
Bakos Máté
2018-08-04 01:37:44
Kommentek (0)

Péntekünk elég erősre sikerült, mondjuk ez egy sport táborban talán nem meglepő. Csak egy napunk maradt a gyerekek lefárasztására, és reggel még elég rosszul álltunk. Azonban mi KIVIk, szeretjük a kihívásokat, ezért elhatároztuk, hogy adunk egy kis előnyt a fiataloknak, így reggeli tornát sem tartunk. Majdnem megbántuk…

A fiúk reggeli után elindultak az enyingi sportpályára, ahol már várták őket Inter Academy - SZPA FC edzői, és egy elég profi technikai oktatás után meccseztek is egy nagyot. A fáradtság első jelei megjelentek (a frissítővel nem találták el a szájukat, csak a 2-3. próbálkozásra, stb.)


Közben a lányok lebuszoztak a Balatonhoz, hogy csobbanjanak egyet a 27 fokos vízben, és annak ellenére, hogy elég sokáig bent voltak a vízben, nem igazán látszott, hogy fáradnának.

A fiúk az edzésről egyenesen a strandra buszoztak, hogy lemossák a gyalá… az edzés során rájuk ragadt port, és a túlságosan ragaszkodó muslincákat. A vízben már nemigen volt bunyó, a srácok nem akartak támadni, ami azért elég szokatlan ezért a KIVIk rögtönöztek egymás között egy birkózóversenyt. Elég látványos volt :)

Ebéd után egybesült a tábor népe, és megrohamozta a büfét. Nagy csaták mentek az utolsó hagymás-tejfölös chipsért, de a jégkrémek is fogytak rendesen, már csak 5 darab árválkodik a hűtő alján (Frissítés: elfogyott mind).

Délután rendeztük a két körös kalandjátékot. „Dénes Áron csapata” nyerte mindkettőt rendkívül kockázatos, mégis zseniális taktikával. A várva várt KIVI-diák focimeccseket is megrendeztük. A fiatalabb fiúkat 4-3-ra vertük szoros meccsen. (7 KIVI-26 gyerek ellen úgy, hogy a vigyázók csak fejjel szerezhettek gólt) A lányok döntetlent játszottak. (14 KIVI-46 gyerek ellen) A nagyfiúkat csak 11-es párbajban tudtuk megverni 2-1-re. (10 KIVI-25 gyerek ellen)


A nap további részébe már nem sűrítettünk több programot, mert legnagyobb örömünkre a gyerekek végre elfáradtak. Szabadon lehetett választani a labdajátékok, és az egyéb szabadidős tevékenységek közül. Többek között a KIVIK dedikálták a fényképeket, füzeteket, és a különböző ruhadarabokat.


Még egy említésre méltó esemény történt: A héten nyertes Horvát csapat ajándéka az volt, hogy az este egy részét a KIVIkkel tölthették az ebédlőben, akik megvendégelték őket étellel – itallal, és közben jót beszélgettek. Ők láthatták először a tábori videót is. Nagyon jó lett! De Nektek, kedves olvasók csak holnap mutathatom meg, mert úgy igazságos, ha a táborozók nézhetik meg előbb ;)

Nagyon köszönöm az egész hetes figyelmet, és visszajelzéseket, holnap már a gyerekek mesélnek.

Búcsúzik a blogíró, Bakos Máté


Kommentek

Nincsenek megjeleníthető kommentek.

Írj te is kommentet: