Sport tábor - 2018-08-02
Bakos Máté
2018-08-03 00:46:06
Kommentek (0)

Halihó! Üdv mindenkinek!

Ma is egy hiper szuper fantasztikus napunk volt. Természetesen ez a reggel is egy jó kis reggeli tornával indult.


Miután a mozgásnak köszönhetően mindenki megéhezett, egy fincsi reggelivel folytattuk a napot.

A tervek szerint atlétika verseny következett, amit sikeresen el is kezdtünk, de közben érkezett egy nyári zivatar. DE... minket ez sem állíthatott meg! Tekeresen nincs megállás! Szóval gyorsan neki is láttunk egy újabb izgalmas játéknak, ez volt a Scabble.

Itt a gyerekek a sporttal kapcsolatos elméleti tudásukról adhattak számot. Mivel táplálékra mindig szükség van, egy kiadós ebéddel ünnepeltek kivik és gyerekek egyaránt, hiszen minden csapat sikeresen teljesítette az agypróbát. Ekkorra már az idő is kiszépült, úgyhogy folytathattuk a gyakorlati feladatokat is. Ezek között volt a súlylökés, távolugrás, gátfutás, hosszú és rövidtáv futás.

 


A legjobbak a késő délutáni órákban mérhették össze tudásukat. Utána pedig a kivik is számot adhattak futási képességeikről és megmérkőzhettek egymással. Az újabb táplálkozás után, amit vacsorának hívtak, egy izgalmas számháború visszavágóban élhették ki megmaradt versengési vágyaikat a tábor lakók.


Mivel ezt a napot sem úszhattuk meg tisztán és az energia szintünk is lecsökkent, ez után fürdés és alvás következett. Véleményem szerint mindenki élményekkel gazdagon merülhetett álomba ma este is.

Zöldesi Sára

 


Kommentek

Nincsenek megjeleníthető kommentek.

Írj te is kommentet: